SOMMARHÄLSNING !
HÄR KOMMER EN VARM HÄLSNING FRÅN OSS I STYRELSEN.
VI ÖNSKAR ALLA ER I BRF HENRIK EN TREVLIG, SKÖN OCH AVKOPPLANDE SOMMAR.

Sommar i gästlägenheten

Under sommaren är det många bokade dygn i gästlägenheten, vilket är härligt. Vi vill påminna om att vi under året har ändrat in- och utcheckningstiden till kl 14.00. Flera bokningar ligger med byte av gäster utan någon dag emellan så även om vi lägger nyckeln i postboxen kvällen före så ber vi er att respektera tiden så att ingen incheckning sker före kl 14.00. Lediga datum och bokningslänk hittar du på hemsidan.

Gäster i garaget

Vi påminner då och då om att alla ska vänta tills garageporten gått ner vid in- och utpassage, detta är ju för att vi inte vill få ner obehöriga i garaget.

Vi försöker också hålla koll så att det inte står bilar och mc parkerade i garaget som inte hör hemma här, vilket händer ibland. 

Om du upplåter din plats tillfälligt till en gäst är vi tacksamma om du meddelar detta till styrelsen via vår garage-mail garage@brfhenrik.se Via denna mail kan du också fråga om det finns en plats som går att låna vid ett kortare besök, oftast är det helt full men ibland kan vi hjälpa till att hitta en ”gästplats”.

Med vänlig hälsning / Styrelsen Brf Henrik

   Stefan Hallén  Katarina Svensson Anders Börjesson Stefan Yngstarnd Tage Svensson Heléne Malmström

Ni kan alltid nå oss via vår e-postlåda info@brfhenrik.se eller fånga oss när vi möts i våra hus.

 

Login to your account